perjantai 5. maaliskuuta 2010

Onnea naistenpäivänä 8.3.2010 suomalainen nainen

Naiset ovat meitä miehiä sosiaalisempia, älykkäämpiä ja monesti myös ahkerampia. Mikäs meidän miesten on elellä, jos vain anamme suomalaiselle naiselle hänen ansaitsemansa arvostuksen. Naisia vain lisää päätöksenteokoon sekä elinkeinoelämässä että politiikassa niin kyllä asiat tästä korjaantuvat jos eivät heti niin vähän kerrassaan - näin naiset kaiketi ajattelevat.

Suomen talouden tila on kuin pelikuva suomalaisen miehen tilasta. Kun kaikki voisi olla niin hyvin, niin lähes kaikki on sekoitettu pahan kerran. Sodassa Suomen mies oli maailman paras mutta rauhan aikana hän ei kestä hyviä aikoja. AKT:n lakko on oikein osuva esimerkki miesten maailmasta. AKT:n puheenjohtaja puolusti lakon suuria tappioita yhteiskunnalle ja kolmansille osapuolille sillä, että kova talvi aiheuttaa suurempia viivästymiä vientitoimituksiin kuin lakko. Vain Suomen mies voi tämän keksiä - ei kukaan muu - eikä ainakaan nainen!

Suomalainen nainen on myös maailman viehättävin - ainakin minun mielestäni. Kuinka moni miehistä on saanut loistovaimon. Sitten voisi kylläkin ihmetellä, että miksi Suomen mies on niin väkivaltainen naisia kohtaan. Syy on miehessä itsessään - paha itsetunnon puute, mikä ei tietenkään tee oikeuteuksi yhtään väkivaltaista tekoa naista kohtaa. Mistäs jo me miehet otettaisiin tavoitteeksi nollatoleranssi!

Ja sitten vielä - kuten sanoin presidenttiehdokkaana - olen mielelläni ja onnellisesti vaimoni tossun alla!

1 kommentti:

  1. Osuit arkaan asiaan. Muistetaan naistenpäivänä myös niitä naisia, jotka aviomies on surmannut - kuten esikoistyttäreni..

    VastaaPoista